Sretan rođendan Luisa!

 



Danas se sjećamo Luisinog rođendana. Luisa je rođena na današnji dan, 23. travnja 1865.g. Prošlo je 159 godina od njenog rođenja. 😊

Sretan rođendan Luisa!!! 😍😍😍

Neka nas naša Luisa zagovara!

Zahvalimo i slavimo Boga na daru Luise i vjernosti njezinoj misiji koju joj je Bog povjerio. Zahvalimo također Bogu što nas je upoznao s ovim darom življenja u Božjoj Volji. Koliko smo nevjerojatno blagoslovljeni! Mnogi ne znaju za ovaj predivan dar koji nam Bog želi pružiti.

Molimo za Luisinu beatifikaciju kako bi cijela Crkva prihvatila ovaj predragocjeni dar koji nam Bog želi dati kroz njen život i djelo.

MOLITVA ZA LUISINU BEATIFIKACIJU

Presveto Trojstvo,

Gospodin Isus Krist nas je poučio da u molitvi moramo tražiti da ime Božje uvijek bude slavljeno, željeti da njegova Volja vlada na zemlji i da njegovo Kraljevstvo dođe među nas što prije.

S velikom čežnjom za tim Kraljevstvom ljubavi, pravde i mira molimo te proslavi službenicu svoju Luisu, malenu kći Volje Božje, onu koja je uz neprekidnu molitvu i žrtvu čeznula za spasenjem duša i dolaskom Božjeg Kraljevstva na svijet.

Slijedeći njezin primjer molimo te, Oče, Sine i Duše Sveti, pomozi nam s radošću prigrliti križeve ovoga svijeta kako bismo mogli slaviti Ime tvoje i ući u Kraljevstvo tvoje Volje.


Amen.