POSVETA KRISTU, KRALJU SVEMIRA

 

Luisa Piccarreta

Isuse, Kralju kraljeva, Bože dobrote, ljubavi i milosrđa!
Klanjam ti se, ljubim te i zahvaljujem ti! Slavim presvetu Volju koja izlazi iz tvoje svemoći. Vođena je tvojom mudrošću i praćena tvojom ljubavlju i dobrotom. 
Neka u svakom vremenu i svakom prostoru, bilo u radosti ili patnji, tvoja presveta Volja i božanska Ljubav budu zvijezda  kojoj se divim i zakon koji mnome vlada! Neka budu zrak koji dišem i otkucaji moga srca, tkanje  mog života,  Život mog života! 
Zato sjedinjujem sve molitve, djela i cijeli svoj život s tvojim Životom, Isuse! 
Po tebi se sjedinjujem s molitvama i djelima presvete Djevice Marije, tvoje i moje Majke!  
Sjedinjujem se s molitvama i djelima svetog Josipa i svih izabranika i pravednika svih vremena! 
Sjedinjujem se sa svevremenim, prisutnim dobrom  Neba i  Zemlje! 
Posvećujem se tebi, Isuse! Predajem sve što jesam, imam i volim, sve što se na mene odnosi: svoj život,  smrt i vječnost! Sve je to djelo tvoga stvaranja u Uzvišenoj Volji i beskrajnoj Ljubavi! 
Molim Te, Isuse, beskrajna Mudrosti, upiši me neizbrisivim slovima u svoje klanjanja dostojno Srce kao revno dijete, zaneseno tvojom božanskom Voljom i  čistom Ljubavlju!
Predajem sve u Moć Oca, u Mudrost Sina i u Vrlinu Duha Svetoga! U svoje ime, i u ime svih stvorenja molim da na Zemlju dođe, širi se i uvijek održava Kraljevstvo Božje Volje i  Ljubavi! 
Moj Gospodine, Isuse, neka se sa svih usana, iz svih srdaca  i sa svih svetih oltara neprestano uzdiže k Nebu molitva koju si ti prvi izrekao Ocu: 
„Dođi Kraljevstvo tvoje! Budi Volja tvoja, kako na Nebu tako i na Zemlji!“ Amen. FIAT!"