Želiš li osjetiti Božju ljubav i uzvratiti mu istom ljubavlju?

 

 Pomisli kako je moralo biti Adamu i Evi u raju zemaljskom. Bili su okruženi svom ljepotom i čudom stvorenja. Kao što su znali da je Bog sve stvorio za njih, da oni uživaju sva dobra stvorenoga, tako su mogli i osjetiti Božju ljubav prema njima koja je zračila iz živog svijeta: životinja, biljaka i svih stvorenja. Bog ih je obgrlio svojim stvorenjem, a Adam i Eva su mu uzvraćali ljubav koristeći njegovu Božansku Volju.
 
 Pogledaj naš današnji svijet. Koliko ljudi misli na Boga kada čuje pjev ptica pod prozorom, kada nježni lahor prođe kroz njihovu kosu, kada sunce ogrije njihova lica… rijetki. Ljudska volja i grijeh udaljili su čovjeka od Boga. Čovjek je tako daleko da ne osjeća Božju ljubav, te mu ljubavlju niti ne uzvraća. Bog je lišen ove razmjene ljubavi već 6000 godina. Daleko smo od Edenskog vrta.

 Oni koji znaju istinu i prionu uz Božansku Volju mogu uzvratiti ljubavlju kroz svoja djela i krugove za sve ljude koji su bili, koji jesu i koji će biti na zemlji. To je upravo ono što djela i krugovi jesu – svjesnost o Božjoj ljubavi kroz tvoj dan i uzvraćanje Bogu na način kakav je bio u rajskom vrtu.