Pouka o krugovima

 


 Sve što postoji je Božje stvorenje, dio njegovog djela Stvaranja. Zato su krugovi koje možeš raditi beskonačni. Možeš činiti jedan obični, opći, krug…

 „Uzimam u posjed sva djela svih ljudi i dajem ti ih, Oče, ujedinjena s mojom ljubavlju prema tvojoj slavi i u ime svih duša, prošlih, sadašnjih i budućih. Neka dođe tvoje Kraljevstvo!“ 

 Ili možeš činiti krug na vrlo određen način… „Stavljam svoj glas u sve kapi kiše i u svakoj uzvikujem ‘volim te’, za tvoju slavu, Oče, i u ime svih duša, prošlih, sadašnjih i budućih. Dođi Kraljevstvo tvoje!“ Ne brini za izbor svojih riječi. Vodit će te Duh Sveti. Važno je samo da počneš davati Ocu sve što je trebao dobiti od čovjeka za svih 6000 godina tijekom kojih je čovjek bio zastranio s pravoga puta.

 Ako ti se činjenje krugova učini komplicirano, može pomoći razbijanje kruga u njegove manje dijelove.

 Evo što činiš u krugu:

 1. Prisvoji ili stavi svoj glas u jedan dio stvorenja (npr. ptice, cvjetove, trenutak u kojemu je Bog stvorio zvijezde, sva Isusova čuda, djela svetaca, glasove sve djece…).

 2. Stavi svoj „volim te“ u njih.

 3. Daj ih Ocu za njegovu slavu.

 4. Daj ih u ime svih duša, prošlih, sadašnjih i budućih. 

5. Zatraži dolazak Kraljevstva. (Upravo to je razlog našega života u Božjoj Volji. Moramo se vratiti sa 6000 godina dugog krivog puta na prvotni put koji je Bog za nas htio. Ako Bogu damo slavu koju zaslužuje od strane svih, on će dopustiti da Kraljevstvo dođe.)

 Moraš li upotrijebiti sve ove riječi kako bi tvoja molitva bila „pravi“ krug? Odgovor je, naravno, „ne“. Možeš poželjeti iskoristiti samo neke od ovih riječi na početku kako bi razumio snagu djela koje činiš. Nakon nekog vremena razvit ćeš svoje vlastite krugove.