Najveći Božji dar za nas

 

Čitaj i saznaj što više možeš o životu u Božjoj Volji. Kad o njoj učiš spoznaješ samu bit Boga. Volja Božja je ono zajedništvo koje dijele Otac, Sin i Duh Sveti. To je jedinstvo Trojstva. Što više učimo o njoj to ćemo više sudjelovati u Božanstvu. To je njegov najveći dar za nas. 

Postoji mnogo pokreta, pobožnosti, vjerskih redova i grupa u Katoličkoj crkvi. Svećenički Marijanski pokret dovodi nas bliže Bogu po njegovoj Majci. Karizmatski pokret daje nam da osjetimo Božju prisutnost i ozračje raja. Sve su to prečke na ljestvama rasta u bliskosti s Bogom. Ali, dar Volje Božje je potkrovlje na vrhu ljestava. To je vlastita Božja Volja koja ti je dana u zamjenu za tvoju, ljudsku volju. Nema višeg mjesta na koje možeš doći. Sad samo trebaš istražiti potkrovlje. Možda sada imaš samo malu svjetiljku pomoću koje možeš gledati okolo. Ne vidiš što je u dalekim kutovima. No, što više učiš tvoje svjetlo postaje veće i sjajnije. Bog ti ga daje. Sve što ti je potrebno da usrećiš Boga nalazi se u tom potkrovlju. Ako si ti u njemu i ti ćeš biti sretan. Radi vrijedno učeći i čineći krugove i svjetlo će biti sve jače, a Bog će ti objavljivati tajne Božje Volje kao što ih je otkrivao Luisi. 

Prije Luisinih zapisa svi su morali čekati odlazak u čistilište ili raj kako bi saznali o svom novom životu u Božjoj Volji. Ti imaš priliku spoznati već na zemlji.
 
Isus je Luisi rekao da će oni ljudi koji na zemlji budu živjeli u Božjoj Volji na nebu biti najveći sveci.