Krugovi na utakmici; 2. poluvrijeme

 

Ima još mnogo vremena koje možeš iskoristiti za krugove tijekom utakmice. U poluvremenu. Dok si na klupi. Za vrijeme protunapada. Guraš s Isusom gomilu stabala prema prijestolju. Pas u publici te podsjeti da guraš sve životinje zajedno. Muha koja proleti da ti ideju da napraviš hrpu kukaca za Oca. Neki igrač pretrpi udarac, a ti Ocu prikažeš njegovo trpljenje skupa sa svim povredama i bolima svih. Suigrač ti uputi lijepu riječ ili srdačan pozdrav, a ti stvoriš gomilu svih ljubaznosti i daš ju Ocu. Kada ideš prema klupi na poluvremenu pitaš se kojih se igara igrao Isus kao dijete. Načiniš hrpu svih djela koja je Isus činio kao dječak i u zajedništvu s njim guraš tu hrpu prema Očevu prijestolju. 

Eto, vidiš – to su krugovi na utakmici. Ako ih možeš činiti tijekom utakmice, sigurno ih možeš činiti svugdje. Samo čini sve s Isusom. 

Kako budeš rastao u Božjoj Volji, Duh Sveti će te voditi u tvojim osobnim krugovima i oni će se nadodati u tvoje dane pune djela u Božjoj Volji. Kada ti krugovi postanu spontani, dio tebe, kao što ti je prirodno da pališ svjetlo kada ulaziš u mračnu sobu, bit ćeš na dobrom putu života u Božjoj Volji.