Razgovaraj s Ocem, Sinom i Duhom Svetim

 

Mir je najjasniji znak da posjeduješ dar Božje Volje. Sreća koja neprestano izvire iz tebe i nadahnjuje te, znak je da si stvarno kod kuće u Božjoj Volji.

Ta sreća dolazi iz intimnog odnosa unutar tvoje božanske Obitelji. Takav intiman odnos s Bogom imao je Adam u Vrtu i to je Božja želja za nas. Ljudi mogu živjeti u Božjoj Volji više godina, a da opet izgledaju nesretni. Oni trebaju razviti svoju komunikaciju s Ocem, Sinom i Duhom Svetim i tu naći rješenje i sreću svog života.

Razgovor s njima će ostvariti tvoju sreću u Božjoj Volji. Pregolemo je to kraljevstvo da bi ga mogao istražiti bez Oca, Isusa i Duha Svetoga.

Trojstvo će brižno paziti da ništa ne pokvari sreću koju dijelite. Kada se kaos bude zavrtložio oko tebe, savjetovat će ti da ostaneš u sredini, s njima, gdje je utiha. Budeš li u bolovima, podsjetit će te da je patnja predragocjen dar, da je tvoja patnja ujedno i njihova. Brineš li o svim zasjedama zla u svijetu? Možda će ti oni dati vid kojim ćeš vidjeti sve u jasnoj perspektivi.