Kapljica: kod kuće u neizmjernom moru Božje Volje


 Kapljica: kod kuće u neizmjernom moru Božje Volje 

Zasnovano na djelima Luise Piccarreta 

 Kapljica: kod kuće u neizmjernom moru Božje Volje je nastavak putovanja prema punini života s darom Božje Volje. Ova knjiga pretpostavlja da čitatelj ima određenu razinu poznavanja istina sadržanih u Luisinim svescima. Ako nemaš ovu pozadinu moglo bi biti od pomoći da se osvrneš na mnoštvo izvora koji su dostupni o daru Božje Volje (uključujući dvije prethodne knjige – „Mala kap u neizmjernom moru Božje Volje“ i „Kapljica dublje u beskrajnom moru Božje Volje“. 

 Tisuće istina sadržane su u Knjizi Neba i drugim Luisinim djelima. Mnoge činjenice koje pronalazimo u Knjigama Kapljice (Drop Books) izabrane su s osobitim razlogom. Predstavljene su one koje trebaju biti životno primijenjene kako bi se moglo živjeti u Božjoj Volji. Nije dovoljno znati za njih. Moraju biti dio našega života. U nastavku ćemo iznijeti još činjenica čije si nepoznavanje ne možemo priuštiti. Prije svega: tvoj dan trebao bi odražavati blizak i sve dublji odnos s dragim Ocem, predivnim Isusom i spektakularnim Duhom Svetim. Razgovor s njima tijekom čitavog dana u tebi će izgraditi sreću u Božjoj Volji. 

Ovdje, u našem izdavaštvu Knjige Kapljice (Drop Books), nema teologa. Sve je ovo odraz razumijevanja i praktičnog života, iskustava u Božjoj Volji. U knjigama je odraz našega odnosa s Ocem, Isusom i Duhom Svetim. 

Božji ti blagoslov!

Sve Knjige Kapljice (Drop Books) možeš besplatno skinuti na stranici www.dwdropbooks.com. 

Za bilo kakve dodatne informacije javiti se mailom na: admin@fiatvoluntastua.info