Neprestano ponavljaj krugove!

 


Za dobre duše koje odgovaraju na krugove koje čine oni koji žive u Božanskoj Volji, posao započet u njima ovdje na zemlji može se nastaviti u tri razine čistilišta. Bog će imati koristi od svojeg stvorenja u svima. Imat će ono što ima u svojim svecima, bilo u dušama dok su na zemlji ili, eventualno, na nebu. 

 Neke od duša koje odgovore na milost mogu čak primiti dar Božje Volje dok su na zemlji. Luisa je jednom molila da sve duše rođene na određeni dan prime dar Božje Volje. Zbog ovog kruga, svaka beba rođena na taj dan dobila je priliku u nekom trenutku tijekom svog života prihvatiti dar života u Božjoj Volji. Sasvim sigurno, neki su se odazvali i postali dio skrivene vojske, tiho radeći djela i krugove kako bi ostvarili Božji plan. 

 Na neki tajanstven način Bog prima slavu koju zaslužuje i za duše koje su izgubljene jer ne odgovaraju na milost i biraju pakao. Isus, Blažena Majka i Luisa su uzeli u krug i predali Ocu, za njegovu slavu, sva djela koja je stvorio Otac, djela koja su izgubljene duše trebale posjedovati s darom, ali su umjesto toga stavljena “na čekanje”. Ovi krugovi se nastavljaju u onima koji žive u Božjoj Volji. 

 Zašto bismo neprestano trebali ponavljati krugove djela Stvaranja, Otkupljenja, i druge? Nije li ih dovoljno jednom izgovoriti ako se množe u svim dušama i u svim vjekovima? Pa, biste li jednom rekli svojim roditeljima “volim te” i više im nikada ne ponovili te riječi? Na isti način Otac zaslužuje našu stalnu ljubav.